Trail Running Menurut Coldplay

Trail Running Menurut Coldplay

  • by Thaddeus Chung

Kumpulan muzik ternama dari United Kingdom, Coldplay mengesahkan bakal mengadakan konsert di Kuala Lumpur pada 22 November depan. Kemunculan mereka pada konsert yang akan diadakan di Stadium Nasional Bukit Jalil itu bersempena dengan siri jelajah Music of the Spheres World Tour.Namun, adakah anda tahu yang kebanyakan lagu-lagu Coldplay boleh dikaitkan dengan dunia larian? 1. Bila ko dah tak nampak marker atau tak jumpa volunteer dekat tengah jalan semasa berlari. 2. Bila ko...

Read more

PJ Half Marathon Running Clinic Discounts

PJ Half Marathon Running Clinic Discounts

  • by Kei Basar

Terms & Condition: • PJ Half Marathon Participants are entitled to 20% off on participating brands. Each participant can show their PJ Half Marathon registration confirmation to our storefront to be entitled to the promotion• The promotion is valid for the following products:- Running shoes: Norda/Hoka/Saucony/Kailas- Running caps & apparels: Ciele/Fractel/Fjallraven• Promotion is only valid for purchases made at BigBigPlace Bandar Sri Permaisuri - The Pro Running Shop (Retail Store...

Read more

Asas Heart Rate Training (Ikut Kata Hati Part 1)

Asas Heart Rate Training (Ikut Kata Hati Part 1)

  • by Thaddeus Chung

Ramai yang dah mula berlari mesti ada beli jam tangan sukan, tapi masih tak tahu apa fungsi jam tersebut selain daripada tengok pace atau masa. Hampir 80% jam sukan sekarang ada pengesan heart rate dalaman. Dan heart rate training ni adalah antara training paling asas atau senang nak improve. (Blog ini diadaptasi dari post Twitter: @keibasar/heartratetraining) Kalau anda nak improve, berlatih berlari ni kena ada caranya. Bukan setiap hari kena...

Read more

Kinesio Taping - Apa benda yang mereka pakai ni?

Kinesio Taping - Apa benda yang mereka pakai ni?

  • by Thaddeus Chung
Pernah tengok tak ramai orang pakai benda pelik-pelik dekat badan derang ketika lari atau bersukan. Ni apa? Ada memberi kesan ke? Kalau korang ada masalah tentang plantar fasciitis, shin splints, sakit lutut, jom baca tentang "taping"!

Read more

YOUR CART (0)

No Products in the Cart