Pole paling popular dekat UTMB 2023?

  • by Thaddeus Chung
Pole paling popular dekat UTMB 2023?

Pole Leki ULTRATRAIL FX.ONE SUPERLITE, pole larian paling popular di Ultra Trail de Mont Blanc 2023

Sekiranya anda menyaksikan liputan UTMB 2023 minggu lepas, anda mungkin perasan yang ramai pelari elit dan juga biasa memakai pole larian atau pun dengan sarung tangan yang hampir serupa.

Mereka sebenarnya menggunakan pole larian denai yang dicipta khas untuk pergi lebih laju iaitu Leki ULTRATRAIL FX.ONE SUPERLITE.

Dominasi sepenuhnya oleh Leki untuk Top 3 lelaki & perempuan

leki pole domination podium UTMB 2023

Daripada carta di atas, kita dapat lihat dominasi sepenuhnya oleh pelari-pelari elit di podium UTMB untuk CCC dan TRGC. Ini bermakna pelari-pelari seperti Jim Walmsley, Zach Miller, Courtney Dauwalter, Jon Albon dan banyak lagi memilih pole leki sebagai senjata utama untuk me'rata'kan hampir 10 000 Elevation Gain di sana. 

Mari kita lihat antara pengguna-pengguna Leki yang telah merangkumi Top 3 podium di UTMB:
Leki Podium

Kenapa Leki Pole menjadi pilihan utama para pelari?

Kebanyakan pole larian Leki membantu anda untuk berlari dengan lebih baik ketika larian jarak yang jauh. Pole larian Leki membolehkan anda sentiasa berada di dalam keadaan tegak yang optimal di samping menyokong tulang belakang, otot, dan juga sendi anda.

Ringan

Leki pole yang khusus untuk larian denai dibuat daripada material karbon yang sangat ringan dan dengan diameter yang lebih kecil daripada pole larian gred yang sama.

Sistem Trail Shark


Kelebihan utama pole Leki adalah sistem Trail Shark baru, sistem pemegang pole-sarung tangan yang telah dicipta 100 peratus untuk larian denai. Dengan rekabentuk yang terbaru, sistem Trail Shark ini berjaya mengurangkan berat sehingga 30% daripada sistem Shark yang lama.

Harga Leki ULTRATRAIL FX.ONE SUPERLITE

Harga Leki ULTRATRAIL FX.ONE SUPERLITE sekarang adalah RM999 untuk warna Neon Pink/Neon Yellow dan juga Bright Red/Neon Yellow.

(Anda boleh mendapatkan diskaun member dengan menggunakan kod "PACAKPACAK" untuk koleksi pole di BigBigPlace. Promosi sehingga 31 Oktober 2023). 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

YOUR CART (0)

No Products in the Cart